MATTONI

Kultura

Neskončna ustvarjalnost narave je naš navdih. Zato podpiramo izvirnost in inovacijo v glasbi, oblikovanju in umetnosti.

Prinašamo vam osvežilen pogled na kulturo.

MATTONI GRAND DRINK

Mattoni, izbrana voda Mednarodne barmanske organizacije IBA, je ponosni organizator Svetovnega prvenstva v mešanju brezalkoholnih koktajlov - Mattoni Grand Drink. V letu 2014 bo potekalo že 17. tekmovanje, ki bo hkrati že četrtič del Svetovnega prvenstva v mešanju koktajlov. www.mattonigranddrink.com

MATTONI KOKTAJL FESTIVAL

Edinstvena glasbena zabava s koktajli v središču Prage, ki združuje najboljšo glasbo in koktajle.

ČEŠKI SLAVIK MATTONI

Mattoni ima stil - tudi pri glasbi. Slavne češke glasbene nagrade od leta 1999 nosijo naše ime. Kot glavni partner Češkega slavika Mattoni nadaljujemo z več kot petdesetletno tradicijo, ki je neločljivo povezana s popularno glasbo. In glasba je del našega življenja.

Strast do življenja

Za optimizacijo in analizo uspešnosti spletne strani uporabljamo spletne piškotke. Delimo jih tudi z našimi družbenimi mediji, oglaševalskimi in analitičnimi partnerji. Le-ti jih lahko združijo z drugimi informacijami, ki jih zbirajo neposredno od vas ali kot rezultat vaše uporabe njihovih storitev. Informacije, ki jih iz piškotkov zbere družba Karlovarské minerální vody, a. s., ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov. Z vašo nadaljnjo uporabo te spletne strani sogašate z uporabo teh informacij.

STRINJAM SE